Artikler

Før / Efter: Omarrangere og renovere stueetagen i en triplex

Før / Efter: Omarrangere og renovere stueetagen i en triplex

I denne storslåede triplex beliggende i Marais-distriktet i Paris måtte arkitekten Aurore Pannier - grundlægger af Paris-agenturets indre - fuldstændigt omdanne de eksisterende rum for at gøre det til et mere praktisk og frem for alt mere moderne sted at bo. gør alt lysere. Indgangen, køkkenet, stuen og toiletterne i lejligheden er derfor omarrangeret og redesignet, så den moderne indretning kombineres med optimal ergonomi. Her er stadierne i arbejdet. ** Areal: ** 65m² ** Budget: ** € 80.000 inklusive skat for renovering af triplex eksklusiv køb af køkken og møbler

Et lille designer køkken


Interiør Paris ** Efter: ** Overfladen på det nye køkken er reduceret til 19 kvadratmeter for at spare plads i indgangen og ændre placering af toiletter. Møblerne er skræddersyet til at rumme indbyggede apparater og praktisk opbevaring af designer. De hvide vægge lyser op i køkkenet mere, og værkstedets baldakin, der fungerer som en adskillelse, gør det muligt at give endnu mere lys og bringe et industrielt præg.

Den gamle spiseplads inkluderet i køkkenet


Interiør Paris ** Før: ** Værelset er totalrenoveret, fra gulv til loft, inklusive varme, elektricitet eller VVS-arbejde. Arkitekten måtte genoverveje køkkenets layout helt for at få en mere moderne og lysere spisestue, som ejerne ønskede.

Farve i køkkenet


Indendørs Paris ** Efter: ** Spisesalen er bedre afgrænset fra køkkenet og tilbyder en venlig og kunstnerisk plads. Det farverige lærred lyser det pletfri køkken op og forstørrer rummet. Skabene har alle diskrete og meget designerhåndtag for yderligere at rense køkkenet. Det lille ekstra? Aurore Pannier har skabt et glasgulv på terrassen over køkkenet for at lade dagslys passere over spisebordet.

En rustik og meget travl stue


Interiør Paris ** Før: ** Den eksisterende stue var meget travlt med hensyn til udsmykning. Det var derfor nødvendigt at declutter rummet og bringe rummet opdateret med mere moderne beklædninger og møbler. Det var dog ikke nødvendigt at forvrænge den naturlige charme i rummet og de synlige bjælker.

Skandinavisk atmosfære


Interiør Paris ** Efter: ** For at bevare stueets vintage look er de synlige bjælker blevet bevaret, men hvidt til at lyse op i stuen, mens parketten er blevet lyset. Den blå vægdel kontrasterer med de andre pletfri vægge og giver en zen og blød atmosfære til rummet. Loungen, med sofa og lænestole, er godt afgrænset fra spisepladsen, alt sammen i en minimalistisk stil, raffineret, men varm. Trappen er også malet på hvidt og moderniseret.

Bland stilarter


Interiør Paris ** Efter: ** I denne stue på 38 kvadratmeter kombineres designermøblerne med en elegant lysekrone og de originale synlige bjælker. Denne dygtige blanding af stilarter gør det muligt at bevare stykket uden dets juice, men at give det en hellig ansigtsløftning. Geometrisk opbevaring uden håndtag eller endda skræddersyede åbne nicher gør det nemt at opbevare bøger og trinkets. Vi elsker indslag af farve som de indrammede lærreder og XXL-vase.

Leger med lysene


Interiør Paris ** Efter: ** Ejerne ønskede at have en stue, hvor du vil tilbringe tid. Uanset om det er takket være de forskellige spejle eller det mange lys, der er installeret i rummet, er alt blevet gjort, så rummet er befordrende for afslapning, men også at det giver dig mulighed for at arbejde eller have aktivitet i flere timer i en komfortable og lyse omgivelser.

Lidt gamle toiletter


Indendørs Paris ** Før: ** Toiletterne var meget smalle (1,5 kvadratmeter) og skulle opdateres. En af lokalets vanskeligheder lå i det faktum, at bygningen i dette distrikt i det gamle Paris stammer fra det 17. århundrede og derfor næsten ikke har nogen lige mur, som undertiden kræver en foring af væggene og flere lag maling.

Installer hængende toiletter


Indendørs Paris ** Efter: ** Værelset virker rummeligere takket være installationen af ​​hængende toiletter og skydedøren. Vægbeklædningen giver plads til aflastning, mens vaskeområdet er optimeret. For mere information, besøg Paris 'interiørbureaus websted.